Ló rajzolása

A lovat meglehetősen nehéz lerajzolni. Én a fejével kezdem, utána megrajzolom a sörényét meg a fülét, a szemét és az orrát. Utána elkezdheted a nyakát, majd a mellső lábpárjait, a testét és a hátsó lábpárjait. Utána a farkát, és máris kezdheted színezni! Ha lovast, nyerget, kantárt, vagy bármi mást szeretnél rá rajzolni, előbb rajzold meg a lovat, és ha elégedett vagy a munkáddal, elkezdheted folytatni. Utána még a hátteret, és a talajt is megrajzolhatod, de fontos: ha a lovon van a lényeg, annak kell felhívnia a figyelmet a rajzon, arról szól a kép, akkor ne kicsiben rajzold, és először a lovat rajzold meg, a többi csak utána jöhet!

Veraespaci22010. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Luna

Bármit is rajzolunk, szerintem sokkal előnyösebb, ha először nagy vonalakban készítünk egy vázlatot. Ha először megrajzoljuk a fejét  sörénnyel, mindennel együtt, majd haladunk úgy, ahogy a szerző írta, könnyebben előfordulhat, hogy a végeredmény aránytalan lesz, ezért azt javaslom, bármit is rajzolunk, előbb vázoljuk fel. A ló esetében jelöljük, nagyjából hol lesznek a lábak, a fej, a hát vonala, és csak ezután kezdjük el kidolgozni a részleteket. Így ha elsőre el is csúszunk valahol, még könnyebb kijavítani, mintha kidolgoznánk egy egész fejet vagy lábat, majd kiderülne, hogy aránytalan lett a paripa többi részéhez képest :)

rollers

de,ha csak grafit rajzzal csinálod akkor nem kell kiszínezni!csak besatírozni!

Wolfy

Én is sokszor rajzolok lovat... Nagyon szépen megy, nem nehéz egyáltalán csak megkell tanulni :D

dancistar

Én tegnap rajzoltam a legeslegjobb lófejemet, és nagyon jól sikerült!

Veraespaci2

Én gyakran rajzolok lovat. Volt már, amikor a fejét rajzoltam meg csak, az töltötte ki a lapot. Olyankor egészen pontosan és szépen igyekszek rajzolni, kidolgozom a művemet.